Vellykket Akedag!

Nærmere tusen barn og voksne møtte opp til Akedag 2013 som ble avholdt i Rådhusparken på Lørenskog søndag 17. feb. Forholdene for aking var glimrende og de ble perfekte da den lette nedbøren stoppet i det første deltaker satte utfor kl 12:00.

Arrangementet, som ble gjennomført for tredje gang i regi av Rotaryklubbene i Lørenskog og Lørenskog Inner Wheel klubb, ble myndig, men vennlig styrt av reflekskledde bakkemannskaper som bidro til at akingen ble gjennomført i sikre former.

Salget av pølser, vafler, sveler, solbærtoddy og kaffe til de ivrige akere og tålmodige ledsagere gikk glimrende da en veltrimmet ”kjøkkenavdeling” klarte å holde unna for etterspørselen i den etablerte ”matstasjonen”.

For de akerne som ble slitne og kalde var det muligheter for restitusjon i en oppvarmet lavvo hvor to damer fra Inner Wheel leste eventyr. Også muligheter for grilling av pølser i nærheten av lavvoen ble benyttet av flere.

Etter kl 15:00 stilnet trafikken i bakken litt av, noe som er fullt forståelig når man så på det høye aktivitetsnivå som hadde vært i de tre timene forut. Derfor var det ikke så mange som fikk høre resultatet av trekningene på Vanndråpelotteriet, men alle vinnere vil bli kontaktet.

Overskuddet fra arrangementet går til et prosjekt i Bolivia for å sikre Aymaraindianere på Altiplanohøysletten rent vann. Rotary i Lørenskog, i samarbeid med Misjonsalliansen og Norad har drevet dette prosjektet siden 1994. Et nytt beløp vil bli overført til prosjektet så snart resultatet fra arrangementet foreligger. Tilbake sitter glade deltagere (og givere) fra nok en vellykket Akedag i Rådhusparken ved Langvannet.


2013.02.18 JG     

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Nitor
Adresse: Kjennveien 153
Postnummer: 1473
Sted: Lørenskog
Land: NO
Møtedag: Torsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...